Albisor si rosioara

categoria ARTICOLE | 5

Cristi Albu la Holbina

Cum la PIKEMASTER – Cupa Romaniei la stiuca nu am participat decat din postura de organizator, era evident ca imi ramanea ceva timp si pentru mine. Si cum oferta de stiuca era limitata pe langa hotel, m-am indreptat catre ceva caruia pana la momentul ala nu ii dadeam prea mare importanta: rosioara. Auzisem de la Malin de niste partide reusite la rosioara, pescuind la rotativa, si am zic ca “Why not?”.

Nu numai ca am avut in bat niste exemplare superb colorate, dar lupta cu ceea ce pana atunci consideram a fi un peste pasnic s-a dovedit interesanta, trasaturile de rapitor fiind evidente.

Cristi Albu la Holbina 2009_05

rosioara la lingura

rosioara

Cele mai bune naluci s-au dovedit a fi niste viemi mici de la Yum de culoare alb-sidef si o lingurica mica de la Berti. Nici rotativele nu s-au lasat mai prejos.

rosioara la berti

Cristi Albu la Holbina 2009_12

Cristi Albu la Holbina 2009_15

Au fost niste partide extrem de reusite, distractive pe care merita sa le incercati si voi atunci cand sunteti in delta, Intre 2 iesiri dupa stiuca.

 

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

5 Responses

  1. Mihai Marin

    Frumoase fotografii!
    Te distrezi cat mai poti Mr Daddy? 🙂

COMENTARII

Your email address will not be published.