La multi ani!

categoria ARTICOLE | 0

Ce ocazie speciala puteam sa am pentru a inaugura noul site daca nu aceasta de azi … e ziua arhanghelilor Mihail si Gavriil, zi in care si eu sunt sarbatorit. Profit deci si sunt alaturi, cel putin cu gandul, de toti cei care isi sarbatoresc onomastica in ziua de 8 noiembrie.

Pentru cei care inca nu stiu cine sunt considerati cei doi arhangheli, dar si pentru cei care ii incurca (asa cum fac eu) iata ce am gasit undeva pe net …

Mihail este mentionat atat in Vechiul, cat si in Noul Testament, drept capetenie a “ostirilor ceresti”, fiind pedepsitorul direct al lui Lucifer, pe care l-a izgonit din cer atunci cand acesta s-a razvratit impotriva Ziditorului.

Gavriil apare in ambele Testamente drept calauzitorul spre adevar si vestitorul ceresc cel mai de seama al Cuvantului dumnezeiesc, el fiind cel ce-a vestit-o pe Sf. Fecioara ca avea sa devina Maica Domnului.

La multi ani!

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

COMENTARII

Your email address will not be published.