Lanseta Savage Gear MPP – Spin & Twitch

categoria ARTICOLE | 0

Modelul prezentat si anume MPP Spin and Twich este un model din clasa Medium Heavy, cu lungime de 198 cm, putere de aruncare de pana in 35 de grame si actiune rapida. Este un model deosebit de versatil, care se apropie cel mai mult de „lanseta universala” dorita de pescarii de rapitori aflati la inceput de drum. MPP inseamna Multi Purpose Predator, cu alte cuvinte un model ce isi propune sa acopere o gama variata de stiluri de pescuit la diferite specii de pesti rapitori. Poate fi folosita aproape la fel de bine la salau cu jiguri, la avat cu voblere minnow si rattling sau la stiuca cu voblere de suprafata sau spinnerbaituri.

Daca sunteti in cautarea unei lansete care sa acopere atat pescuitul la salau cat si la stiuca modelul MPP Spin and Twich este ceea ce va trebuie.

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

COMENTARII

Your email address will not be published.