Locuri si scule de vis

categoria ARTICOLE | 6

Intr-o dupa-amiaza de duminica am zis sa dau o fuga in cautare de cleni. Caldura era mare, dar dorinta de pescuit si mai mare.

Si cum cel mai la indemana era Neajlovul am zbughit-o intr-acolo. Am decis in prima faza sa mergem la Iepuresti, unde …. surpriza … peste 15-20 de masini si probabil tot atatea gratare se intindeau la soare. Am luat-o prin padure, am cautat ceva locuri mai ferite, dar nimic. Cum inca eram “in timp” am fugit spre Bulbucata. Am taiat-o pe camp, am ocolit niste gropi, ceva gunoaie si am ajuns … in paradis.paradis

Malurile sunt pline de verdeata, accesul fiind practic imposibil. Am ramas decat cu placerea admirarii locurilor.

De peste nu a putut fi vorba; desi am incercat cateva voblere, clenii nu au raspuns pozitiv. Am schimbat locul si am ajuns in alta zona, la fel de frumoasa.nejlov

Doua tzac-uri si tot atatea ratari au facut din dupa-amiaza de duminica una reusita, nu prin capturi ci prin frumusetea locurilor.

In aceasta iesire am testat si noua lanseta de clean – Cormoran ULX, un ultra-light pur-sange. Va las sa o admirati, spunandu-va ca in numarul din iulie al Aventuri la pescuit va fi un articol detaliat despre ea.

cormoran-ulx-0cormoran-ulx-1cormoran-ulx-2cormoran-ulx-5cormoran-ulx-3cormoran-ulx-4

 

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

6 Responses

 1. pricinosul

  mdea… parca aduce cu neajlovul dar un lucru ma intriga in toate astea… nu vad poze cu pesti… nu ati prins sau … :P:)
  in rest…poze frumoase
  fire rupte!

 2. » 2 ore de pescuit

  […] e vorba de atat de putin timp disponibil, decat Neajlovul cu ai sai cleni. Fug acasa, imi iau un Ultra Light, ceva voblere, aparatul foto si aud deja apelul de la Vlad, semn ca e la scara si ma asteapta. […]

 3. D_ali

  Frumoase imagini…
  Si eu sunt posesorul acestui batz si sunt absolut fermecat de el…
  Extrem de sensibil si finutz, “simte” tot,iar drilurile sunt de senzatie.
  Nebunul de mine l-am pescuit si pe Dunare cu microvoblere la avat si fire pe masura si-am adus la mal fara probleme dar cu senzatii tari, avati pana-n 2 kg.

 4. whiteman

  cred si eu … senzatiile tari le ai cu bibani de 25 de cm … nici nu imi imaginez cum e cu avati de care zici …

COMENTARII

Your email address will not be published.