DEPS KORRIGAN SR – Pradă mică la suprafață

categoria ARTICOLE | 4

DEPS KORRIGAN SR este o nălucă Shallow Runner adică o nălucă ce evoluează în suprafața apei, care are o acțiune specifică, dată de barbeta mică în formă rotundă, o nălucă foarte agresivă, asta și datorită spatelui, ușor aplatizat. Are lungimea de 53 de milimetri, la o greutate de 10,5 grame, profilul ei permițând lanseuri foarte lungi. Poziționarea celor două ancore este făcută astfel încât și în cazul în care se folosesc ancore supradimensionate, acestea nu se încurcă. Un vobler de suprafață bun pentru știuci care pândesc în ape mici sau cu vegetație abundentă, care se apropie de pelicula apei și, de ce nu, pentru cleni de dimensiuni respectabile.

 

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

4 Responses

  1. ovidiu

    da ..arata bine diavolii astia 😀

  2. ovidiu

    Cristi, in poza zice 53mm si 8/3 Oz… 53mm = 5,3cm nu 35mm cat spui tu 😉

  3. Emilian

    din luna ianuarie am doua culori interesante si merge pt bass si stiuca micuta. E bun dar nu extraordinar.Dupa umila mea parere e unul aproape ca ori si altul care se preteaza la asemenea caracteritci !

COMENTARII

Your email address will not be published.