Salaii de la Dunare

categoria ARTICOLE | 6

Saptamana trecuta, intr-o zi superba de toamna tarzie, am dat o fuga pentru a face prima emisiune de pescuit din cariera 🙂 … nu nu pretind ca sunt vreun Spilberg, insa am incredere ca va iesi interesanta.

Am pescuit pe cateva locuri unele mai cunoscute in randul pescarilor (Intre podurile de la Cernavoda sau la Apa calda), altele greu accesibile si a iesit o partida destul de reusita avand in vedere conditiile de pescuit … perioada ploioasa, apa in crestere, timp putin petrecut pe locuri, locuri noi pentru mine.

Am ales sa pun poza aici … desi era mai buna pentru Facebook 😀

Partener l-am avut pe Elvis, un meserias la pescuitul pe Dunare care a avut amabilitatea sa ne duca in niste locuri superbe …

Am prins ceva strapi, pe care insa nu vi-i arat acum ci va invit sa-i vedeti in emisiunea care este in curs de montare ..

Asadar numai la PVTV, in curand, un material despre pescuitul salaului pe rauri mari avandu-l ca protagonist pe Elvis Vigu … de profesie meserias la pescuitul pe Dunare

PS – fotografiile au fost facute de Florian Niturad, cameraman PVTV

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

6 Responses

 1. vijelie

  elvise parca nu rasuflai locurile 🙁 pai… este frumos?

 2. Anonymous

  Felicitari D omnule Elvis .Ma bucur pentru marea dumneavoastra performanta

 3. tornada

  ce-i vijelie nu iti mai ajung shalaii pentru conserva ? :))

 4. aquaelement

  Vije,am vrut doar sa tragem niste cadre frumoase la vremea asta,acum daca sa nimerit sa prindem si niste baboi,asta e 🙂 …am avut noroc 🙂

 5. spinningboss

  la cernavoda la apa calda este un loc cunoscut de putini oameni.noroc cu elvis ca i-a dus acolo ca altfel cadea televiziunea:))

 6. Anonymous

  @spinningboss
  Intr-adevar … daca te duci acum probabil sunt 200 de pescari … nu il stiu foarte multi 🙂

COMENTARII

Your email address will not be published.