Savage Gear – MANIC PREY

categoria ARTICOLE | 0

Manic Prey este un vobler cu un profil alungit, de tip minnow, de 7 centimetri, ce cantareste 15 grame. are mai multe aplicatii, find perfecta atat la avat in curent pe Dunare, cat si la stiuca, atunci cand aceasta nu este foarte activa sau prefera pestii prada de talie mai mica.

Este dotat cu sistem Long Cast, ceea ce inseamna ca la interior este o camera goala ce permite transferul unei greutati catre coada voblerului la lansare, obtinandu-se astfel distante foarte mari.

sgmanic

Actiunea sa foarte pronuntata, atat pe flancuri cat si stanga-dreapta, impreuna cu sunetele pe care le scoate, datorate greutatii de la interior, sunete de frecventa joasa si flashurile emise de textura holografica cu multe detalii si ochii 3D, fac din aceasta naluca una foarte usor de reperat si implicit de atacat.

Este destinata in special pescuitului marin, este extrem de robusta, si are carlige foarte puternice si rezistente la coroziune, inele despicate forjate si ochete dintr-o singura bucata de sarma.

Acesta este cel mai mic model dintr-o serie de 5 variante, model disponibil in 3 culori: Dirty Silver, Blue Back si Pink Flash.

culori

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

COMENTARII

Your email address will not be published.