SAVAGE GEAR VERTICAL XLNT

categoria ARTICOLE | 0

O gama de lansete din clasa medie de pret este Savage Gear XLNT. Cuprinde atat modele care acopera mai multe aplicatii cat si modele foarte specializate. Astazi vreau sa va prezint unul din aceste modele, o lanseta specializata pe pescuitul cu jiguri, datorita constructiei sale pe blankuri cu inalt modul de elasticitate. Asta inseamna o lanseta usoara, foarte sensibila, cu actiune de varf, foarte rapida, necesara in pescuitul salaului sau bibanului de talie ceva mai mare.

Are lungimea de 1,80 metri – perfecta pentru pescuitul din barca de exemplu – si puterea de aruncare 10-30 grame. Manerul este dintr-o combinatie de pluta si EVA, mandrina este Fuji, iar inelele care echipeaza lanseta sunt din otel cu insertii SIC, astfel ca se poate pescui fara probleme cu fire textile. Lanseta vine si cu husa de protectie pentru transport. Savage Gear Vertical XLNT este o lanseta de putere medie, ce are componente de calitate, la pretul de aproximativ 250 de lei.

 

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

COMENTARII

Your email address will not be published.