Only When I Lose Myself

posted in: BLOG | 4

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

4 Responses

 1. ofticosul

  sa inteleg ca ai fost la concert HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA la mai multe 🙂

 2. Emilian

  Acum ca vad site-ul tau vad ca esti si, sau ai fost ori vei fi depecher. E un lucru util din mai multe puncte de vedere . Deci daca esti de al ..nostru,, si in acest aspect nu ramane decit sa te felicit pt acest fapt minunat. Puteam sa jur ca esti unul care nu asculta manele dar nu stiam ca DM iti place . La mai mare si vb .
  ….Something beautiful s happening inside for me….

 3. whiteman

  este si a fost formatia mea de suflet … imi pare rau ca nu au venit a doua oara; la primul concert am fost si m-am simtit ffoaaarrrrte bineeee; iar melodia asta imi place in mod special …

 4. Emilian

  Eu mi-am implinit un vis pt prima data pe in 14.10.2001 in Vistalegre – Madrid!!! Mi se face pielea de gaina si acum cand ma gindesc …. Nu stiam efectiv ce sa fac ?????!!! sa pling ? sa rad ? sa tip ..sa ce ? Exciter Tour ..perfect !Apoi a urmat Dave solo en Paper Monster tour 29.11.2003..Madrid.sublim Uff._-_ Pe 6 si 7 februarie 2006 in cadrul Touring the Angel tot in Madrid 2 zile de implinire maxima si totala, apoi in cadrul aceluias Tour in acelasi an dar pe data de 23 iulie la festiavalul de la Benicasim am fost unul dintre zecile de mii de oameni care am cantat , dansat , aplaudat , disfrutat …lucru care l-am facut la fel 2 zile mai tarziu la Torrevieja Alicante.Despre Tour of the Universe …buahhhh doar lucruri mari si bune pot spune ! pe 8.07.2009. in Valladolid a fost regasirea cu grupul. TOTAL ce sa mai tura bura . Pe 16 si 17 noviembre al aceluias an am fost martorul pt inca o data al evenimentelor petrecute in Palatul Sporturilor din Madrid. Super , super , super . Sper ca am sa o fac din nou si cat mai curand pt ca este ceva ce alaturi de pescuit a fost este si va fi una din marile satisfacti pe care le am si le am avut . Salutari .

Leave a Reply

Your email address will not be published.