Super Pescar 18

posted in: BLOG | 0

A apărut numărul 18 – IUNIE, al revistei SuperPescar. Pe lângă noutățile în materie de echipament și știrile legate de cele mai interesante locuri de pescuit vei trăi prin paginile revistei super-povești pescărești. Pe bune!

Vei pescui alături de Mălin Mușatescu la bass, un răpitor pe care ni l-am dori și noi în apele noastre. Spinningul merge mai departe cu Andrei Zabet, Adrian Gagea și Elvis Vigu – ultimul de data aceasta îți arată meandrele mulinetelor. Piotr Piscorscky, celebrul creator de năluci de la Salmo îți dezvăluie secretele voblerelor poloneze.

Ciprian Ene îți prezintă povestea crapului de 26 kg de la Sărulești, recordul de până acum al anului de pe bălțile noastre.  Andrei Vlădeanu va încerca să dezlege dilema care macină pescarul de crap: boilies sau porumb?

Staționariștii pot afla ce s-a petrecut la Campionatul național de feeder, ce cârlige folosește Scotthorne, cum se prind profi crapii la Olari, plus o super-nadă pentru crap la feeder.

Muscărit cu Marius-Adrian Dumitru și Rasmus Ovesen, din Canada și până în vulcanica Islandă, fără a uita și o muscă bună pentru râurile mioritice, bine-meșterită de Sorin Drăgoi.

În plus gasești articole despre Deltă, scule noi, ape, informații pescărești și, nu în ultimul rând, ATITUDINE! Ori sunteți pescari, ori nu mai sunteți!

 

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.