Superpescar 22

posted in: BLOG, PESCUIT | 0


 

În paginile noului număr al revistei Superpescar, număr de luna octombrie, vei găsi, ca de obicei, articole interesante care acoperă toate stilurile de pescuit.

La staționar puteți citi despre scobari, babuști și căpșuni. Vedeți care este legatura dintre acestea în articolul de tehnică semnat Dan F. Secoșan. Tot Dan merge și la mreană, clean, batcă și avat pe Tisa sau în alte locații numai de el știute.

Chiar dacă pare un lucru simplu, în realitate nu este chiar așa. Ca să prinzi un crap la Madine, la World Carp Classic, este un lucru destul de dificil. Ce trebuie să faci pentru reușită poți citi în paginile noului Superpescar. În plus, la crap, afli care sunt mai bune dintre boiliesurile proaspete sau de pe raft și poți citi un interviu eveniment cu Ardy Veltcamp, unul dintre cei mai cunoscuți pescari de crap din lume.

La spinning puteți citi cum să prindeți un somn de 2 metri și 35 de centimetri la năluci hard. Sunt prezentate doua monturi destul de rar întâlnite pe apele noastre, dar care dau rezultate bune la șalău. Marea dilemă în privința lansetelor, Japan vs USA, este dezlegată de Andrei Zabet. Dacă ești în căutarea unui fir textile, la rubric de teste sunt prezentate 20 de fire, care mai de care mai pertențioase.

Toate acestea în ultimul număr al revistei Superpescar, numărul 22, de octombrie.

Pește să fie!

 

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.