SuperPescar nr 15

posted in: BLOG | 0

Din 25 februarie puteți găsi la chioșcuri noul număr al revistei SuperPescar, numărul 15, de martie.

Pentru pescarii de râu, DVD-urile britanicilor Walker și Roberts sunt o delectare despre care puteți citi și în acest număr. De data aceasta este vorba despre pescuitul mrenei cu feedere (momitoare), mreană despre care se vorbește și la capitolul ihtiologie. Tot la staționar găsim topul celor mai buni 15 pescari de staționar din țară ai ultimilor 10 ani. De asemenea puteți afla totul despre scobarul de Mureș sau cleanul de la câmpie, acesta din urmă într-un articol marca Vijelie.

La crap, Cipică prezintă procesul tehnologic de fabricare a boiliesurilor, precum și o rețetă de boiliesuri de primăvară, foarte prinzătoare. Danny Fairbrass vă arată o tactică inovatoare și de foarte mare succes pentru abordarea unui lac unde nu se dorește căutarea timp de zile întregi a locurilor productive cu marker-ul sau nădirea cu ajutorul spod-ului. În plus puteți găsi cinci ponturi care vă vor spori considerabil lanseurile, chiar și cu 50 de metri. Bomboana de pe tort vine tot de la Cipică, primul român care a pescuit pe lacul de poveste Rainbow.

O nouă rubrică dedicată spinningului vine să risipească toate misterele acestui stil de pescuit: Pagina începatorului, în care, luna aceasta se vorbește despre cârlige. Dunărea deține un capitol important în acest număr, în care puteți afla cum să dibuiți șalăii și avații la început de primăvară, în curent sau în abisurile ei. Campionatul Național de Spinning stă să înceapă, pistele pe care urmează să se desfășoare competițiile fiind deja stabilite. Le puteți vedea în ultimul număr al revistei.

În plus acest număr mai cuprinde rubrici dedicate Deltei, noutăților de pe piața autohtonă și internațională, pescuitului cu musca artificială și multe altele.

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.