3D Roach Jerkster, un alt vobler de stiuca de la Savage Gear

posted in: PESCUIT | 0

3D Roach Jerkster un jerkbait cu actiune side-to-side, care poate fi pescuit in doua feluri. Prin recuperari constante, caz in care acesta inoata lin de o parte si de alta a traiectoriei de recuperare sau prin recuperari jerkuite adica prin miscari bruste din varful lansetei, in acest caz miscarile stanga-dreapta fiind mai largi.

Acest vobler are ceva unic si anume este prevazut cu o fanta in zona superioara unde se pot introduce bile de sticla sau metalice, prin combinatiile acestora schimbandu-se atat viteza de scufundare a voblerului cat si sunetele pe care le emite.

3D Roach Jerkster

 

Cu ajutorul unei ancore se scoate capacul si se poate umbla la combinatia de bile. Fara nicio bila voblerul este foarte usor scufundator, acesta avand si o mica bataie pe cadere astfel ca se poate pescui in perioadele in care pestele este mofturos. Daca ii adaugam o bila de sticla el devine foarte zgomotos, iar daca ii adaugam si una sau doua bile de metal se scufunda destul de rapid.

Are dimensiunea de 115 mm, greutatea de 39 de grame, ancore numarul 2 Ultra Sharp de la Savage Gear.

Este disponibil in reteaua de magazine Arrow International si la parteneri.

 

 

cristi.albu

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.