SuperPescar 23

posted in: PESCUIT | 0

Ultimul număr al revistei SuperPescar va ține la curent cu tehnică, tactică și scule de pescuit. Iată câteva din subiectele abordate în paginile revistei.

La staționar se merge pe malul râului în căutarea morunașilor și scobarilor și a mrenelor, împreună cu Dan F. Secoșan care, cu ajutorul casterilor și wagglerelor, dă iama în pești.

Dacă ești în cautarea crapului, o variantă ar fi canalele Deltei Dunării. În zona Sulina, Alex Matea a dat de ciortani, folosind câteva secrete și multă mămăligă. Dacă nu vrea la mămăligă încearcă la creveți sau mentosane. Alții au făcut-o și se pare că le-a mers. Unde, vezi în articolul dedicat din SuperPescar. Dacă încă nu pune botul, nu ți-a mai rămas decât o soluție… sucul de cânepă. În plus afli ce s-a întâmplat la Cupa României de pescuit la crap 2011 și poți vedea un crap de peste 18 kilograme prins cu noua fiță din pescuitul crapului: Zig-Rig sau adaptarea românească … Loredana.

Dacă pescuiești de obicei la răpitori, în acest număr mergi la șalău. Dacă nu știi ce lansetă se potrivește cel mai bine în pescuitul șalăului, Andrei Zabet te ajută să deslușești secretele unei astfel de lansete. Tot șalăul este subiectul articolelor lui Mălin Mușatescu, articole în care veți descoperi cum să prindeți dințosul la jigging, Drop-Shot sau…. voblere. Pentru somn și avat se merge la Dunăre sau la ieșirea acesteia în mare.

Eviedent că și în acest ultim număr, numărul 23, puteți citi și alte articole din Deltă sau de peste hotare.

SuperPescar, sută la sută pescuit!

Follow cristi.albu:

Realizator TV la F&H Channel

Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu - Pescuiesc, deci exist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.